Συχνές ερωτήσεις;

Δίνουμε απαντήσεις

Το myStudent είναι μία πλατφόρμα ειδικά φτιαγμένη για τους απλούς χρήστες του internet και όχι για γκουρού των υπολογιστών. Γι' αυτό και όλες οι λειτουργίες του είναι πολύ απλές και απόλυτα κατανοητές ακόμα για για αρχάριους στον τομέα του internet!


Από παντού! Το μόνο που χρειάζεστε είναι πρόσβαση στο internet. Το myStudent είναι ειδικά φτιαγμένο με τις πιο εξελιγμένες μορφές ιστοσελίδων. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση, από τον υπολογιστή σας, το κινητό σας, είτε από το tablet σας κατά την διάρκεια του μαθήματος!

Στο myStudent έχουμε δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια των δεδομένων σας. Μόλις συνδεθείτε στην πλατφόρμα του myStudent, μεταφέρεστε σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον, το οποίο σας παρέχει ασφάλεια 128-bit (κρυπτογράφηση δεδομένων). Το πρωτόκολλο ασφαλείας αποτρέπει κάθε είδους παρέμβαση τρίτων στην μεταφορά των δεδομένων καθ'όλη την διάρκεια της επίσκεψης σας στον ιστότοπο μας.

Το myStudent είναι μία πλατφόρμα ειδικά φτιαγμένη για εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων. Από το Δημοτικό μέχρι και το Λύκειο καλύπτουμε κάθε ανάγκη του εκπαιδευτικού και του λύνουμε τα χέρια στην οργάνωση των δεδομένων του.

Η πλατφόρμα του myStudent σας παρέχει πλήρη πρόσβαση σε όλους τους τομείς. Μπορείτε να εισάγετε τα σχολεία στα οποία εργάζεστε, τις τάξεις και τους μαθητές σας. Η μορφή αξιολόγησης είναι μοναδική γιατί σας δίνει την δυνατότητα όχι μόνο να βαθμολογείτε τους μαθητές σας, αλλά να αποθηκεύεται και τυχόν σχόλια και παρατηρήσεις κατά τη διάρκεια της εξέτασης, είτε προφορικής είτε γραπτής. Πέρα από την αξιολόγηση, έχει πολλούς άλλους τομείς, όπως Ημερολόγιο, Ωρολόγιο πρόγραμμα, Απουσιολόγιο, Καταστάσεις τμημάτων και άλλα που θα τα ανακαλύψετε μόλις ολοκληρώσετε την εγγραφή σας!